Loading...

Segítség, vízbe esett az iPhone-om!

//Segítség, vízbe esett az iPhone-om!

Segítség, vízbe esett az iPhone-om!

Amit soha!

Kezdjük azzal, amivel garantáltan keresztet vethetünk az ázott iPhone-re. Bár elsőre jó ötletnek tűnhetnek, ezekkel a módszerekkel csak tovább süllyednek a telefon túlélési esélyei:

  • Ne próbáld hajszárítóval, ventillátorral kiszárítani a készüléket! Ezzel ugyanis csak még inkább szétteríted a nedvességet a telefon belsejében.
  • Ne tedd nyers rizsbe az iPhone-t! A száraz rizsszemek csak összekarcolják a kijelzőt, más eredményt ezzel a módszerrel aligha fogsz elérni.
  • Ne tedd ki a napra száradni! Ha a víztől még nem ment tönkre menthetetlenül a telefon, a közvetlen hőtől már biztosan.
  • Ne tedd a telefont a mikróba! Csak akkor, ha az azon tárolt adataidnak is szeretnél búcsút inteni.

Amit érdemes megpróbálni!

  • Vegyél le a telefonról mindent! A hátlapot, tokot, fóliát, bumpert. Ezek ugyanis meggátolják, hogy a nedvesség magától kicsepegjen a készülékből.
  • Áramtalanítsd a készüléket! Azonnal kapcsold ki a telefont, és amennyiben lehetséges, távolítsd el az akkumulátort is!
  • Vedd ki a SIM- és SD-kártyát! Ha a telefont már nem is tudod megmenteni, legalább az adataid egy része megmarad.
  • Tedd puha, nedvszívó anyagra a telefon! Ne próbáld meg kirázni a vizet a készülékből, elég, ha hagyod pihenni egy törülközőn!

Vízbe esett, ázott iPhone A legjobb megoldást a végére tartogattuk: bízd profikra az elázott iPhone javítását! Ennek természetesen ára van, azonban a szervizköltség még mindig eltörpül egy új telefon vásárlásához képest. A szakemberek pontosan tudják, mi a teendő, megvannak hozzá a megfelelő eszközeik is, így telefonod túlélési esélyei hatványozottan megnövekednek.

Vízbe esett az iPhone-od? Irány a Budapesti szervizünk!

2018-03-08T15:48:00+00:00

Apple Szerviz Budapest

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. iPhone Szerviz Budapest, Apple Szerviz Budapest, iPhone kijelző csere, Gyári iPhone kijelző csere Budapesten azonnal. Profi iPhone alaplap javítás – vízkáros iPhone készülékek javítása akár azonnal is. Kijelző csere azonnal, iPhone javítás azonnal Budapesten. iPhone alaplap javítás az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone, iPad, Macbook készülékek esetén. Forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere,

iPhone Szerviz Budapest

Leggyorsabb iPhone Szerviz Budapesten. Gyári alkatrészekkel dolgozunk 1év garanciát adunk. Országban már 3 városban elérhetőek vagyunk. Gyári iPhone akkumulátor csere akár garancia vesztés nélkül. iPhone Kijelző csere garancia vesztés nélkül. Válassza az iDevice Apple Szervizt és Kereskedést. iPhone Szervizünkben profi kollégák várják a hibás készülékeket javításra.