Loading...
Rólunk 2017-11-14T08:39:56+00:00

“Azért létezünk, hogy elhozzuk azt a csodás pillanatot, amikor a technológia úgy működik, ahogy kell neki.”

Vannak dolgok, melyek egyszerűen nem jöhettek volna létre, ha nincs mögöttük igaz szenvedély. Az iDevice a legjobb példa erre. Kollégáink sok éves szakmai tapasztalata, s Apple iránti megszállottsága hozta létre azt, mellyel ügyfeleink találkozhatnak, mikor betérnek egy iDevice üzletbe. Ez pedig nem más, mint a professzionalizmus, egészséges maximalizmus, gyorsaság, precizitás. Számunkra minden egyes készülék javítása egy önálló epizód a cég történetében, így legyen az egy apró malőr, avagy életmentő beavatkozás, iPhone doktoraink minden tudásukat beleadva állnak a feladatok elé. Az iDevice első üzlete 2014. nyarán nyílt meg, de kevesebb mint egy év alatt elértük, hogy már két üzletben tudjuk kiszolgálni új és meglévő vendégeinket. Cégünk gyors növekedésének feltétele, hogy munkáinkkal elnyerjük vásárlóink bizalmát, mely által az iDevice a piac ismert és elismert szereplőjévé nőtte ki magát.

iDevice Budapest! Ismét beleadtuk a legjavát! Október 8-tól már Pest központjában is várunk villámgyors iPhone, iPad, Mac javítással, minőségi kiegészítőkkel, új készülékekkel valamint óriási nyitási akciókkal! iDevice Garancián túli Apple szerviz és kereskedés. Apple termékeket szervizelünk. Szenvedélyből. Már Budapesten is! Látványszerviz ahol előttetek javítjuk kedvenc készülékeiteket… Vigyázz, kész, iDevice!

Azoknak, akik olyan értékű és teljesítményű okoseszközök közül választanak, mint az Apple érdemes  minket választania, hiszen magas minőséget, kedves és profi kiszolgálást kapnak. Bízza készülékét az iDevice szakembereire, a minőségi munka garantált!

“Apple termékeket szervizelünk. Szenvedélyből”

Csapatunk:

Apple Szerviz Budapest

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. iPhone Szerviz Budapest, Apple Szerviz Budapest, iPhone kijelző csere, Gyári iPhone kijelző csere Budapesten azonnal. Profi iPhone alaplap javítás – vízkáros iPhone készülékek javítása akár azonnal is. Kijelző csere azonnal, iPhone javítás azonnal Budapesten. iPhone alaplap javítás az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone, iPad, Macbook készülékek esetén. Forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere,

iPhone Szerviz Budapest

Leggyorsabb iPhone Szerviz Budapesten. Gyári alkatrészekkel dolgozunk 1év garanciát adunk. Országban már 3 városban elérhetőek vagyunk. Gyári iPhone akkumulátor csere akár garancia vesztés nélkül. iPhone Kijelző csere garancia vesztés nélkül. Válassza az iDevice Apple Szervizt és Kereskedést. iPhone Szervizünkben profi kollégák várják a hibás készülékeket javításra.