Loading...

Professzionális alaplap javítás

//Professzionális alaplap javítás

Professzionális alaplap javítás

Alaplap javítás világszínvonalon, magas minőségben, megfizethető áron.

iDevice iPhone adatmentési megoldások

Vízbe esett iPhone? Nem induló iPad? Az Apple termékeket joggal tartják a megbízhatóság szobrának, azonban ezekkel a készülékekkel is előfordulhat, hogy meghibásodnak. Márpedig okoseszközeink nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez, sőt a munkához is. A rajtuk tárolt adatok kulcsfontosságúak lehetnek üzleti szempontból, vagy pótolhatatlanok érzelmi okokból. Ne ess kétségbe, ha első ránézésre menthetetlennek tűnik telefonod, tableted! Tegyél próbára minket! 70-80 % arányban tudjuk javítani az alaplapokat.

iPad & iPhone alaplap javítás gyorsan, szakszerűen

Veszprémi, győri és budapesti Apple szervizünkben gyors, akár 3-4 hetes átfutási idővel vállaljuk alaplapok javítását professzionális szinten. Felkészült és tapasztalt szakembereink szinte bármilyen felmerülő problémával megbirkóznak, így az országban egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani neked és almás készülékeidnek. Tisztában vagyunk vele, hogy a prémium kategóriás Apple-termékek a lehető legjobb és leggondosabb hozzáállást érdemlik.

 Adatmentés világszínvonalon

Speciális technológiáinknak köszönhetően a legreménytelenebb helyzetekből is kihozzuk a maximumot! Ha lehetséges, megoldjuk az adatok kinyerését alaplaphibás iPhone-odból és iPad-edből, így nem kell búcsút intened fényképeidnek, dokumentumaidnak, zenéidnek és más fontos fájljaidnak.

iDevice iPhone adatmentési megoldások. Világszínvonal elérhető áron!

Javítható hibák

  • iPhone 6 Error 9 CPU JAVÍTÁS

  • iPhone 5s Error 9 JAVÍTÁS

  • iPhone Adatmentés

  • iPhone Töltésvezérlő csere

  • iPhone Touch ic csere

  • iPhone Háttérvilágítás ic csere

  • iPhone Audi ic csere

  • iPhone No Signal javítás

  • iPhone 7 Touch iD chip javítás

  • iPhone 7 Plus töltésvezérlő ic csere

2017-12-06T18:36:26+00:00

Apple Szerviz Budapest

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. iPhone Szerviz Budapest, Apple Szerviz Budapest, iPhone kijelző csere, Gyári iPhone kijelző csere Budapesten azonnal. Profi iPhone alaplap javítás – vízkáros iPhone készülékek javítása akár azonnal is. Kijelző csere azonnal, iPhone javítás azonnal Budapesten. iPhone alaplap javítás az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone, iPad, Macbook készülékek esetén. Forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere,

iPhone Szerviz Budapest

Leggyorsabb iPhone Szerviz Budapesten. Gyári alkatrészekkel dolgozunk 1év garanciát adunk. Országban már 3 városban elérhetőek vagyunk. Gyári iPhone akkumulátor csere akár garancia vesztés nélkül. iPhone Kijelző csere garancia vesztés nélkül. Válassza az iDevice Apple Szervizt és Kereskedést. iPhone Szervizünkben profi kollégák várják a hibás készülékeket javításra.