Loading...

Apple Szerviz – Budapest – Győr – Veszprém – iDevice

//Apple Szerviz – Budapest – Győr – Veszprém – iDevice

Apple Szerviz – Budapest – Győr – Veszprém – iDevice

Valami baj van az iPhone, iPad, Mac készülékeddel? Hozd be hozzánk és mi akár 1-2 óra alatt megjavítjuk!

Apple termékek(iPhone, iPad, Mac) alaplap szintű szervizelésével, azok adás-vételével és kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Apple szerviz győr, Veszprém
  • Expressz javítás akár 1 órán belül.

  • Előzetes egyeztetés nélkül

  • 10 éves tapasztalat

  • 6 hónap garanciával

  • Előtted javítjuk meg kedvenc készüléked

Összetört az iPhone-od? Gyorsan merül? Vízbe esett? Nem kapcsol be? Nem jó a mikrofon? Nem baj! Mi Segítünk! Apple Szerviz Budapest – Győr –  Veszprém – iPhone, iPad, Mac Szerviz

Apple szerviz veszprém

Legjobb tudásunkat felhasználva szervizeljük kedvenc Apple készülékét. Célunk, hogy ügyfeleink minden igényét maradéktalanul kielégítsük. Legyen szó javításról vagy tartozék beszerzésről. A töltőktől, iPadektől kezdve a komplett Apple gépparkok teljes szervizelését, karbantartását, lecserélését vállaljuk magánembereknek és cégeknek egyaránt.

Vállaljuk iPhone, iPad, iPod, MacBook, iMac, Mac mini, Mac pro és egyéb Apple készülékek teljes kőrű szervizelését, karbantartását, lecserélését magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Javításainkat rövid határidővel vállaljuk. A javított, beszerelt alkatrészekre 6 hónap garanciát adunk. Igény esetén csere iPhone készüléket biztosítunk! Csapatunk a legjobb tudását felhasználva mindent elkövet, hogy életre keltse kedvenc Apple készüléked. Amennyiben a javítás mégsem sikerülne akkor akár megvásároljuk a hibás készüléked alkatrésznek, vagy beszámoljuk bármelyik termékünk árába. Tegyél próbára minket! iDEVICE APPLE SZERVIZ

Apple Szerviz Budapest Apple Szerviz Győr és Apple Szerviz Veszprém! Keresd az iDevice Garancián túli Apple szervizt és kereskedést az adott városban. Amennyiben nincs lehetőséged eljönni hozzánk úgy keress fel minket és futárt küldünk a készülékedért. Te csak a javításért fizetsz. A szállítás mindössze 2.990 Ft. Apple Szerviz vállalkozás komoly felkészültséget és rutint igényel, higgyenek a számoknak, és azt keressék fel, akinek neve van a szakmában, mert a siker csak kemény munkával érhető el.

Az iDevice egy független szolgáltatás, amely semmilyen formában nincs összeköttetésben az Apple-céggel, pedig szeretjük őket!

 

2017-09-25T07:03:22+00:00

Apple Szerviz Budapest

Ha baj van a szeretett Apple készülékeddel keress bátran minket. iPhone Szerviz Budapest, Apple Szerviz Budapest, iPhone kijelző csere, Gyári iPhone kijelző csere Budapesten azonnal. Profi iPhone alaplap javítás – vízkáros iPhone készülékek javítása akár azonnal is. Kijelző csere azonnal, iPhone javítás azonnal Budapesten. iPhone alaplap javítás az iDevice-nál! Alaplap javítások iPhone, iPad, Macbook készülékek esetén. Forrasztások, ic cserék, alaplapi csatlakozók javítása cseréje, táp ic, főpanel javítás, wifi ic csere,

iPhone Szerviz Budapest

Leggyorsabb iPhone Szerviz Budapesten. Gyári alkatrészekkel dolgozunk 1év garanciát adunk. Országban már 3 városban elérhetőek vagyunk. Gyári iPhone akkumulátor csere akár garancia vesztés nélkül. iPhone Kijelző csere garancia vesztés nélkül. Válassza az iDevice Apple Szervizt és Kereskedést. iPhone Szervizünkben profi kollégák várják a hibás készülékeket javításra.